Fofo Atoatoa ole Amonia Sao ile SCR Denitration ile Fale Malosiaga ile Guangxi

Fofo Atoatoa ole Amonia Sao ile SCR Denitration ile Fale Malosiaga ile Guangxi

I le fanua o le kesi fa'afefeteina, Guangdong GRVNES Environmental Protection Technology Co., Ltd. ua mamanuina 3 + 1 layers ma faʻaopoopoina se vaega o le ammonia e sola ese ai e foia ai le tulaga o le sola ese o le amonia pe a maeʻa le faʻafefeina o nisi amonia, ina ia sili atu. e mafai ona fa'auluina le ammonia i le ea pe'a mae'a fa'agaioiga. 

Togafitiga o le ammonia denitration sola ese mai le GRVNES flue gas togafitiga tutusa ole denitration ammonia sola ma le ASC ammonia escape catalyst

TtekinolosiRoadmap

E tusa ai ma manaʻoga o le poloketi ma le tulaga moni emisi, o le puipuiga o le siosiomaga Green Valley ua fuafuaina le auala faʻapitoa o le "SCR + ASC" e fetaui ma manaʻoga o le poloketi.O le auala faʻapitoa o le poloketi o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i lalo:

news_1

SCR+ASC

SCR + ASC Technology Roadmap

O le tau o le faʻaopoopoina o le nitrogen compounds (NOx) i le afi e mafai ona faʻaititia i taimi uma e sili atu i le 90% e ala i le catalytic reduction technology, ma le tau aoga o nitrogen compounds (NOx) e mafai ona faʻaititia e le sili atu i le 5% e ala i le faʻaogaina o tekonolosi faʻaititia. .Ma o le mamafa pito i tua e maualalo, ma e toetoe lava a leai se faʻaopoopoga o le mamafa i tua i le faagasologa o le faʻaaogaina.

Fa'ata'ita'iga Fa'atonu a le SCR Catalys

news2

Fa'ata'ita'iga Fa'atonu a le SCR Catalys

news5
news4

Fa'avae Galuega ole ASC Ammonia Escape Catalyst:
ASC oxidation catalyst e tele lava ina aofia ai le ave ma le catalytic coating.O se masini fa'amama fa'amama fa'amama afi.O le autu autu o le masini o le faʻamaʻiina lea o le sili atu o le NH3 i totonu o le faʻaogaina o le tiso faʻatasi ma le O2 e fausia ai le N2 e leai se filogia ma le vai mai le afi, ina ia iloa ai le faʻamama mama o le faʻaaogaina o tiso.E mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma le tiso faʻapipiʻi puʻupuʻu ma le faʻamamaina o le faʻamaʻi.

Tempera fa'amumu
O lona uiga, o le vevela lea e oʻo atu ai le catalyst i le 50% faʻaleleia lelei.O le vevela vevela o le ASC amonia sola catalyst e 250 ℃.Ina ia ausia le maualuga o le liua, e tatau ona maualuga le vevela o le afi.

Pepa Fa'apipi'i
E mafai ona faʻapipiʻi ese pe faʻapipiʻi i le SCR, lea e mafai ona fetaui ma manaʻoga o le lelei o le auaunaga.

Tulaga Fa'asalaina:
Ole fua ole sao ole amonia ≤ 3ppm

NOx fa'aitiitiga fa'alumaina ma le fa'aleagaina o ammonia ile fale sima
Talu ai o le suʻesuʻega i luga o le faʻaogaina o le sima sima o loʻo i ai pea i se tulaga lautele, o loʻo i ai pea le tele o faaletonu i tulaga faigaluega i totonu o le ogaumu ma le faʻavaeina o le nitrogen oxides i totonu o fale gaosi sima.E tele fa'apogai o le nitrogen oxides ma le tele o mea e a'afia ai.I totonu o le fanua o le nitrogen oxide emission reduction technology, o tekinolosi autu o loʻo iai e aofia ai le SCR, SNCR, faʻasolosolo faʻafefe ma isi.

SCR filifili fa'aitiitiga fa'atekonolosi fa'aitiitiga o le fa'atekonolosi fa'atosina autu i le lalolagi.Faatasi ai ma le amonia po o le urea e pei o le denitration sui ma catalytic absorption filifilia i lalo o le gaioiga o le catalyst i le absorption olo, o le denitration fua faatatau e mafai ona sili atu i le 90%.

SNCR tekinolosi fa'aaogaina le avanoa vevela talafeagai (900 ℃ ~ 1100 ℃) i totonu o le ogaumu pala e tui ai le paluga ammonia i totonu.I le vevela lea, o le ammonia (NH3) e fegalegaleai ma le NOx i le kasa fa'afefe e maua ai le N2 ma le H2O.Ole fua ole denitration e masani lava ile 40% - 60%, o le faʻaaogaina o le ammonia e tele, ma le maualuga o le sola ese o le NH3, lea e mafai ona sili atu i le 3 taimi ole SCR.

I le taimi nei, o pisinisi sima i totonu o le atunuʻu ua maeʻa le fausiaina o le SNCR denitration.O lenei tekinolosi e fa'aogaina ai le tele o ammonia e pei ole NOx fa'aitiitiga sui.Ammonia e faigofie ona tafe i le faagasologa o le gaosiga, felauaiga, teuina ma le faʻaaogaina, e mafua ai le afaina tele i le siosiomaga o le ea.

O le mea lea, o le pisinisi sima o loʻo i ai nei o loʻo feagai ma se faʻafitauli faʻalavelave.O le fa'aogaina o le ammonia denitration e mafai ona fa'aitiitia ai le fa'aosoina o le nitrogen oxide, ae o le fa'afitauli o le "sola ammonia" e faigata ona foia.E le gata i lea, o le gaosiga o le ammonia lava ia o se faʻagasologa o le maualuga o le faʻaaogaina o le malosi ma le maualuga o le filogia, ma felauaiga, teuina ma le faʻaaogaina o le a mafua ai foi le "sosola ammonia".

Faʻavae i luga o ia faʻafitauli, e tatau i pisinisi sima ona faʻamalosia le puleaina o felauaiga ma le teuina o ammonia, faʻaleleia le faʻaogaina lelei o le amonia ma faʻaitiitia le "sosola ammonia".

O fea o le a sola ese ai Amonia?
I lalo o le tulaga o loʻo i ai nei le puipuiga o le siosiomaga, o le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o le faʻaleagaina o pisinisi sima o se manaʻoga le maalofia o le siosiomaga i fafo;I le taimi lava e tasi, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o tekinolosi faʻatekonolosi sima, faʻaitiitia le faʻaaogaina o le malosi ma faʻataʻitaʻiga faʻamalama o le tulaga le maalofia foi o le faʻaleleia o alamanuia.

Mo pisinisi sima, mai se vaaiga tau tamaoaiga, o le tau suiga o tekinolosi SCR na o ia e faamoemoe e sili atu i le 30 miliona.E le gata i lea, o le tau o le catalyst e sili atu le maualuga nai lo le "SNCR + source treatment".Lona lua, i luga o le faʻavaeina o le faʻafefeteina o le nitrogen ma le faʻasolosolo faʻasolosolo, faʻatasi ma le SNCR, o nisi pisinisi e mafai foi ona ausia tulaga faʻaulu o le NOx o loʻo i ai nei i lalo o tulaga mautu.

Faʻavae i luga o mafuaʻaga o loʻo i luga, i le taimi nei, o le tele o pisinisi sima i totonu o le atunuʻu e filifilia le auala o le "SNCR + source treatment" e faʻafetaui ai manaʻoga o le faʻaitiitia o le faʻamaʻiina o le ammonia oxide, ae o le faʻafitauli o le faʻafitauli o le sola ammonia e mafai ona faʻateleina.

news8
news9
news7
news6

Taimi meli: Me-07-2022